Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itella Logistiikka hoitaa kappaletavarakuljetukset Venäjälle

(Compiler News - 8.4.2010) Itella Logistiikka on aloittanut osa- ja täyskuormakuljetusten lisäksi aikataulutetut kansainväliset kappaletavarakuljetukset Venäjälle. Kappaletavaraliikenne laajentuu myöhemmin tänä vuonna kattamaan myös Venäjän kotimaankuljetukset.

Itella Logistiikan palveluvalikoima Venäjällä sisältää nyt kaikki kuljetusmuodot, kuten auto-, lento- ja merikuljetukset sekä varastoinnin lisäarvopalveluineen. Kuljetusketjun tärkeinä linkkeinä toimivat tullauspalvelut tarjotaan yrityksen Moskovan toimitilojen yhteydessä toimivan sopimuskumppanin NCB:n toimesta.

Itellan paikallisen tytäryhtiön ItellaNLC:n toiminta Venäjällä ulottuu Moskovasta ja Pietarista Vladivostokiin asti. Yrityksen maakuljetusverkosto rakentuu sen palveluvarastoihin, jotka sijaitsevat keskisimmillä talousalueilla Moskovassa, Pietarissa, Jekaterinburgissa, Donin Rostovissa, Samarassa, Novosibirskissa ja Vladivostokissa.

ItellaNLC:n palveluvarastojen kokonaispinta-ala Venäjällä on noin 600 000 neliömetriä. Varastopalveluja käyttävät lähes kaikki kansainväliset ja keskeiset toimialat. Yhtiö tarjoaa varastoissa myös lisäarvopalveluja, kuten pakkaamista, purkamista, tarroittamista ja yhdistelyä.

"Oma turvallinen ja valvottu toimintaympäristö, monipuolinen palveluvalikoima ja kattava kuljetusverkosto sekä korkea kuljetustiheys luovat erinomaiset lähtökohdat logistiikkapalveluiden tuottamiselle Venäjällä", johtaja Timo Jaakkola tiivistää.

Venäjä on jo pelkän kokonsa ja infrastruktuurinsa vuoksi logistisesti haastava maa. Logistiikan rakentaminen ja sen hoitaminen edellyttää paikallista tuntemusta ja sen vuoksi ulkoistamisen tarve korostuu juuri Venäjällä.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-