Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat Cursor Oy

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Onninen myi virolaisen Teletekno Baltin yhteistyökumppanilleen

(Compiler News - 7.4.2010) Onnisen virolaisen tytäryhtiön Teletekno Balti AS:n koko osakekanta on myyty virolaiselle Baltronic OÜ:lle. Samalla solmittiin yhteistyösopimus, jolla taataan Teletekno Baltin Onniselle nykyisin valmistamien valo- ja kuparikaapelituotteiden saatavuus ainakin kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Tallinnassa toiminut Teletekno Balti on harjoittanut valo- ja kuparikaapelikokoonpanoa seitsemän vuotta. Yhtiö siirtyi Teleteknon yrityskaupan yhteydessä Onniselle. Sitä ei kuitenkaan integroitu Onniseen emoyhtiönsä tavoin, vaan se jatkoi toimintaansa vanhalla nimellä.

Teletekno ja sen jälkeen Onninen ovat tehneet hyvää yhteistyötä Baltronicin kanssa jo vuodesta 2004 lähtien. Baltronic kuuluu Baltronic Group OÜ -konserniin, jolla on toimipisteet Tallinnan pääkonttorin lisäksi Riiassa ja Vilnassa. Yhtiö on perustettu vuonna 2001 ja se on yksityisomistuksessa.

Yrityskaupan ansiosta Baltronicin valokaapelikokoonpanoyksiköstä tulee Pohjois-Euroopan suurin. Pitkäaikaisella sopimuksella osapuolet sitoutuvat tiiviiseen yhteistyöhön, jossa optimoidaan niin tuotetarjonta, toimitusketju kuin kokonaispalvelun laatu.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-