Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat Cursor Oy

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautakesko avasi uuden myymälän Kalugassa Moskovan vaikutusalueella

(Compiler News - 7.4.2010) Rautakesko avasi pääsiäisviikolla K-rauta-myymälän Kalugassa. Kysymyksessä oli Rautakeskon kahdestoista myymälä Venäjällä ja kolmas Moskovan vaikutusalueella.

Itsenäistä elinkeinopolitiikkaa toteuttava Kaluga on viime vuosina vetänyt alueelle huomattavan määrän suoria ulkomaisia investointeja. Se on toistaiseksi menestynyt parhaiten autoteollisuudessa ja siitä on kehittymässä alan todellinen keskittymä. Alueella toimii kaikkiaan viisi teollisuuspuistoa, joiden arvioidaan keräävän 6,6 miljardin arvosta investointeja vuoteen 2012 mennessä.

Kaluga on noin 350 000 asukkaan ripeästi kehittyvä teollisuuskaupunki ja alueen hallinnollinen keskus. Se sijaitsee Oka-joen varrella 200 kilometriä Moskovasta lounaaseen.

Kaupan valikoimiin kuuluu yli 30 000 erilaista rakennus-, sisustus- ja puutarhatuotetta. Asiakkaiden omaa ideointia, suunnittelua ja päätöksentekoa auttavat myymälän näyttelyalueen runsaat sisustusratkaisut ja esillepanot. Myymälä tarjoaa asiakkailleen myös suunnittelu- ja asennuspalveluja sekä muita palveluja, kuten tavaroiden kotiinkuljetuksen.

Kalugan kaupunginjohtaja Nikolai Ljubimov toivoi, että Keskon esimerkki rohkaisisi muitakin suomalaisia yrityksiä investoimaan Kalugan alueelle.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-