Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Re&Solution

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

EBRD-pankki rahoittaa Technopolis Pulkovan ensimmäistä vaihetta

(Compiler News - 26.3.2010) Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin EBRD:n hallitus on hyväksynyt 31,6 miljoonan euron etuoikeutettujen A/B-lainojen myöntämisen Technopolis Pulkovan ensimmäiselle investointivaiheelle. Nordean ja Pohjolan oletetaan syndikoivan B-lainan.

Techopolis Pulkovan keskuksen ensimmäinen vaihe tarjoaa korkealaatuista toimistotilaa ja palveluja tietointensiivisille yrityksille ja niiden palveluntarjoajille. Vuokrattava bruttokerrosala on 24 100 neliömetriä ja hankkeen kokonaiskustannukset ovat 52,2 miljoonaa euroa, johon sisältyy ensimmäisen vaiheen rakennukset ja tontti.

"Technopolis kehittää ja tuo Venäjän markkinoille täysin uudenlaisen kaupallisesti rahoitetun konseptin, joka tukee tietointensiivisten ja uusien lupaavien yritysten kasvua. Kaikkiaan Pulkovan keskus edistää Pietarin alueen kilpailukykyä ja tuo Venäjän kiinteistökehitysmarkkinoille monistettavan palvelukonseptin", Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang kertoo.

Technopolis on perustanut hanketta varten pätevistä kansainvälisistä asiantuntijoista koostuvan työryhmän, joka tuo mukanaan tietotaitoa tämän tyyppisestä kaupallisesta toiminnasta. Nämä osaajat synnyttävät yhdessä paikallisten venäläisten kollegojensa kanssa hankkeelle erittäin arvokasta kokemusta.

Technopolis suunnitteleekin perustavansa Pietariin myös koulutuskeskuksen Venäjän tiede- ja teknologiapuistojen työntekijöille.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-