Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat Cursor Oy

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konsun Pirjo Karhulle Venäjän duuman yrittäjäpalkinto

(Compiler News - 23.3.2010) Suomen valtakunnalisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2005 saanut Pirjo Karhu sai maaliskuussa korkean tason tunnustuksen myös Venäjällä. Konsu Groupin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Karhu vastaanotti Moskovassa Venäjän duuman investointirahaston myöntämän Vuoden paras johtaja 2010 -palkinnon. Tämä palkinto oli ensimmäinen ulkomaiselle yritysjohtajalle myönnetty huomattava tunnustus Venäjällä.

Palkinnon tavoitteena on kannustaa erinomaista johtajuutta ja levittää tietoa huippujohtajista ja -yrityksistä Venäjällä. Kilpailussa arvioitiin noin 150 mukaan ílmoittautunutta yritystä.

Valintaperusteina Vuoden paras johtaja -palkinnon myöntämiselle olivat johtamistyyli ja kyky motivoida organisaatiota nykyisessä haastavassa talousympäristössä. Tässä Konsu on selvinnyt hyvin, sillä se on kyennyt panostamaan ja kasvattamaan paikallista liiketoimintaansa talouskriisin puserruksessa. Myös yrityksen sisäinen kulttuuri on ollut eteenpäin katsova ja kasvuhakuinen.

Ehdokkaita arviointiin sekä määrällisin että laadullisin perustein. Vertailulähteinä olivat Rosstat, yrittäjärahasto FSRP, reittauslaitokset sekä raadin omat arviot.

Nykyisin Accountor Groupiin kuuluva Konsu Group tarjoaa taloushallinnon palveluja Venäjällä ja Ukrainassa toimiville ulkomaisille yhtiöille. Asiakaskuntaan kuuluu satoja eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia Venäjällä toivia yrityksiä. Konsun asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee 155 henkilöä.

Konsu on toiminut Venäjällä vuodesta 1992 ja Ukrainassa vuodesta 2008. Yritys on voimakkaassa kasvussa ja on laajentamassa toimintaansa Venäjän naapurivaltioihin.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-