Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera Sponsa - Portagate Helsinki Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Basware laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan Venäjällä

(Compiler News - 22.3.2010) Ohjelmistoyhtiö Basware on solminut Venäjällä kumppanuussopimuksen tietotekniikkayhtiö TerraLinkin kanssa. TerraLinkistä tulee Baswaren kehittämien talousprosessien automaatioratkaisujen jälleenmyyjä. Kanadalainen TerraLink on johtavia ohjelmistojen integraatiopalveluja ja dokumentinhallinnan ratkaisuja tarjoavia yrityksiä Venäjällä.

Basware on tullut Venäjän markkinoille laskuautomaatio-ohjelmistolla ja sitä tukevilla ratkaisuilla. Jatkossa Basware toimittaa yhdessä kumppaneidensa kanssa myös hankintatoimen ratkaisuja. Uuden sopimuksen myötä Baswarella on nyt kahdeksan jälleenmyyjää Venäjällä.

"Uskon Baswaren automaatioratkaisujen leviävän TerraLinkin kautta yhä laajemmin venäläisyhtiöiden käyttöön, koska ne tarjoavat monipuoliset ratkaisut organisaatioiden talous- ja liiketoimintaprosessien tehostamiseen", johtaja Juha Virkkunen odottaa.

Basware tavoittelee Venäjällä asiakkaikseen suuria ja keskisuuria yhtiöitä. Sen nykyisiä asiakkaita Venäjällä ovat muun muassa ABB, Stockmann, Ikea, LSR, Valenta Farma ja Schenker.

Vuonna 1985 perustetulla Baswarella on seitsemän tytäryhtiötä Euroopassa ja yksi Yhdysvalloissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2009 oli 92 miljoonaa euroa.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-