Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Re&Solution Buslink

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautakesko avaa K-raudan Tulassa Moskovan suuralueella

(Compiler News - 5.3.2010) Rautakesko avaa Venäjällä jo yhdennentoista K-rautamyymälänsä. Uusi K-rauta sijaitsee Tulassa noin 170 kilometriä Moskovasta etelään. Tula on nopeasti kehittyvä teollisuuskaupunki, jossa on 600 000 asukasta.

Avautuva K-rauta on nykyaikainen ja monipuolinen myymälä, joka palvelee rakentamisen, sisustamisen ja puutarhanhoidon tarpeita. Myymälä toimii kaupungin kaupan ja muun liike-elämän keskuksessa. Alue kehittyy nopeasti ja sen ympärille rakennetaan parhaillaankin useita asuinalueita.

Tulan K-raudan lämmin myyntiala käsittää 7 700 neliömetriä. Ulkomyymälän ala on 5 400 neliötä, josta katetun tilan osuus on 2 500 neliötä. Myymälän valikoimiin kuuluu yli 30 000 eri rakennus-, sisustus- ja puutarhatuotetta.

Asiakkaiden ideointia, suunnittelua ja ostopäätöksiä helpottavat myymälän näyttelyalueen monipuoliset sisustusratkaisut ja esillepanot. Myymälä tarjoaa asiakkailleen suunnittelu- ja asennuspalveluita sekä laajan valikoiman muita palveluja, kuten kotiinkuljetuksen ostopäivänä.

Rautakeskolla on entuudestaan yhdeksän myymälää Pietarissa ja yksi Jaroslavissa. Tulan myymälästä tulee siten toinen toimipiste Moskovan vaikutusalueella.

"Nyt on sopiva hetki laajentaa K-rautaketjua Venäjällä. Seuraava myymälä avataan huhtikuun alussa Kalugassa, joka sijaitsee Moskovasta lounaaseen", Rautakeskon maajohtaja Mikko Pasanen kertoo.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-