Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Re&Solution Buslink

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itella avaa suoramarkkinointikanavan Venäjälle

(Compiler News - 4.3.2010) Suomalaisyritykset voivat maaliskuusta lähtien lähettää suorapostituksia nopeammin ja edullisemmin Venäjälle, kun Itellan DMessage saadaan paikalliseen käyttöön. DMessage on internetissä toimiva palvelu, jonka avulla voidaan suunnitella, hallita ja lähettää tarjouksia, kutsuja, uutiskirjeitä, tiedotteita ja esitteitä postitse.

Viesti voidaan nopeimmillaan suunnitella, painaa, postittaa ja toimittaa perille jo seuraavana päivänä. Internet-portaalin kautta toimiva palvelu on ainoa laatuaan Suomessa ja Venäjällä.

Venäjällä palvelussa on valittavana neljä paikallisten postisääntöjen mukaisesti suunniteltua tuotetta. Materiaali tuotetaan Venäjällä ja lähetysten jakelusta vastaa Venäjän Posti. Palvelu toimii suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

DMessagen keskeiset hyödyt ovat internet-palvelun nopeus ja joustavuus, kustannustehokkuus erityisesti pienissä tilauserissä sekä tehokas brändinhallinta yrityksen ilmeen mukaisilla viestipohjilla. Palveluun tallennettuihin visuaalisen yritysilmeen mukaisiin pohjiin on helppo lisätä halutut tekstit ja kuvat. Palvelu soveltuu niin pienille kuin suurille organisaatioille kaikenkokoisiin viestieriin yhdestä viestistä alkaen.

Itella Connexions on vahvistanut jalansijaansa Venäjällä myös solmimalla vuoden markkinointisopimuksen maan suurimpiin vähittäispankkeihin kuuluvan Rennaisance Credit Bankin kanssa. Helmikuussa alkaneen ulkoistamispalvelun myötä pankille tuotetaan suora- ja muita asiakasmarkkinointipalveluita yksinoikeudella.

Itella Connexions voitti Rennaisance Credit Bankin kilpailutuksen luovan konseptin, monipuolisten markkinointivälineiden ja markkinointikanavien sekä menestyksekkään aiemman yhteistyö ansiosta.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-