Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera Pienyrityskeskus

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konekesko Eesti myy paikallisen maatalouskauppansa ruotsalaisyritykselle

(Compiler News - 2.2.2010) Konekesko Eesti AS on myynyt maatalouden vähittäiskauppatoimintonsa ruotsalaisomisteiselle Farm Plant Eesti AS:lle. Yrityskaupan toteuduttua Konekesko Eestillä on enemmän kapasiteettia keskittyä pääliiketoimintaansa konekauppaan.

Konekesko Eestin vähittäiskauppaverkosto on myynyt lannoitteita, siemeniä, torjunta-aineita ja maatalouden tarvikkeita Jürissa, Mäekülassa, Tartossa, Viljandissa ja Vorussa. Yrityskaupan jälkeen Farm Plant Eesti jatkaa samojen tuotteiden myyntiä mainituilla paikkakunnilla. Jürissa, Mäekülassa ja Tartossa toimintaa jatketaan Konekesko Eestin konekeskuksissa.

Konekesko Eesti jatkaa maatalous-, maarakennus- ja kiinteistökonekauppaansa. Yritys tarjoaa myös kattavat jälkimarkkinointipalvelut edustamilleen koneille ja laitteille. Yrityksen edustamia tuotemerkkejä ovat Claas, Massey Ferguson, New Holland Construction, Ponsse, Grove, Kubota, Lemken, Hardi ja Grimme.

Farm Plant Eesti tuottaa väkirehuja ja lannoitteita sekä tarjoaa Yara-lannoitteita, torjunta-aineita, siemeniä ja maatalouden tarvikkeita. Yritys harjoittaa myös viljakauppaa ja tarjoaa maatalousalan konsulttipalveluita. Scandinavian Farmers AB omistaa yrityksestä 85 prosenttia ja Yara Sweden AB 15 prosenttia.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-