Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT löysi kumppanin kiinteistöhankkeisiin Venäjällä

(Compiler News - 18.11.2009) YIT ja Venäjällä toimiva kiinteistöyhtiö BPT ovat solmineet strategisen kumppanuussopimuksen, jonka tarkoituksena on hyödyntää paikallisilla kiinteistökehitysmarkkinoilla avautuvia mahdollisuuksia. Yhtiöt tekevät yhteistyötä kehityshankkeiden tunnistamisessa, kehittämisessä ja toteuttamisessa.

Yhteistyön pitkän aikavälin tavoitteena on luoda vahva perusta erityisesti kaupan liiketilojen ja toimistokiinteistöjen kehittämiseen. Sopimus on luonteeltaan yhteistyösopimus, jossa ei sitouduta tiettyihin taloudellisiin tavoitteisiin.

BPT:llä on vankka kokemus investoinneista ja investointien hallinnasta Keski-Euroopassa ja Itä-Euroopassa. Se tarjoaa varainhallintapalveluja sekä rahoitusratkaisuja, Se hallinnoi myös Luxemburgiin rekisteröityä ja Venäjälle sijoittavaa BPT Arista SICAV-SIF -rahastoa.

BPT Aristan tavoitekokona on 400 miljoonan euron peruspääoma sekä kaikkiaan yhden miljardin euron sijoitusvarojen hankkiminen. Sijoituksillaan rahasto voisi hankkia kiinteistösalkun, jonka neliömetreiksi muutettu koko olisi noin 300 000 neliötä.

" Venäjän kiinteistökehitysmarkkinat ovat tällä hetkellä alamaissa ja tilanteessa selviäminen edellyttää lujaa kumppanuutta. YIT:n kaltaisen toimijan kanssa voimme tuottaa markkinoille lisäarvoa ja varmistaa sijoittajiemme tulevan kasvun", BPT:n perustaja Lars Ohnemus sanoo.

Moskovan kaupungissa ja Moskovan alueella YIT:n tytäryhtiö YIT Properties vastaa kiinteistökehityshankkeiden teknisten edellytysten tarkastelusta sekä valittujen hankkeiden käytännön toteutuksesta.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-