Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland Fintra. Fintra. Kansainvälisen liiketoiminnan valmennusta.

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Citycon avasi Rocca Al Mare -keskuksen laajennusosan Tallinnassa

(Compiler News - 13.11.2009) Citycon on ottanut käyttöön Rocca Al Mare -kauppakeskuksen kolmannen rakennusvaiheen. Tallinnan keskustasta kahdeksan kilometrin päässä sijaitseva Rocca Al Mare on Viron suurin kauppakeskus.

Uuden osan avaaminen päätti kauppakeskuksen kolme vuotta kestäneen uudistus- ja laajennusprojektin. Tällä hetkellä keskuksen vuokrattava myymäläala käsittää 53 500 neliömetriä, johon on sijoittunut 160 myymälää. Tiloissa toimivat muun muassa Viron suurin Prisma-tavaratalo sekä Viron ainoa Marks & Spencer -myymälä.

Rocca Al Marea on tähän mennessä laajennettu noin 9 000 neliöllä. Nyt avatussa uudessa osassa toimii kenkämyymälöiden keskittymä, kauneustuotteiden keskittymä sekä ravintoloita. Cityconin kokonaisinvestointi kauppakeskukseen on tähän mennessä noin 120 miljoonaa euroa.

"Uuden rakennusosan kaikki myymälätilat on vuokrattu ja koko keskuksen vuokraustilanne on loistava varausasteen noustessa 99 prosenttiin", Citycon Baltian toimintojen johtaja Harri Holmström kehuu.

Jo toteutettujen laajennushankkeiden jälkeenkin Rocca Al Marea on mahdollista laajentaa noin 4 000 neliömetrillä. Holmströmin mukaan Citycon voi tarvittaessa aloittaa rakennustyöt hyvinkin nopeasti.


MUUT UUTISET

Compiler News -talousuutisia
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto: Compiler News 1998-
Selected Business News