Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland Fintra. Fintra. Kansainvälisen liiketoiminnan valmennusta.

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Virolainen Bigbank avaa sivutoimipisteen Helsingissä

(Compiler News - 12.11.2009) Virolainen rajoitettuja pankkipalveluja tarjoava Bigbank avaa marraskuussa sivutoimipisteen Kampin Sähkötalossa Helsingissä. Bigbank on tarjonnut suomalaisille rajan ylittävää verkkopankkipalvelua jo viime vuoden toukokuusta lähtien.

Sivutoimipiste avataan Helsinkiin, koska pankki haluaa tarjota suomalaisasiakkailleen muutakin palvelua kuin pelkästään määräaikaistalletuksia.

Vuodesta 1992 toiminut Bigbank tarjoaa Baltian maissa asiakkailleen määräaikaistalletuksia ja kulutusluottoja paikallisen konttoriverkostonsa välityksellä. Suomalaisia sekä saksalaisia asiakkaita pankki palvelee yksinomaan määräaikaistalletuksilla.

Virossa kotipaikkaansa pitävä Bigbank on kokonaan virolaisomistuksessa. Sillä on entuudestaan Virossa. Latviassa ja Liettuassa yhteensä 28 toimipistettä, joissa työskentelee kaikkiaan 360 henkilöä.

Bigbank on yleispankkien ja leasingyhtiöiden jälkeen yksi suurimmista kulutusluottojen antajista Baltian alueella. Sillä on tällä hetkellä voimassa noin 136 000 lainasopimusta.


MUUT UUTISET

Compiler News -talousuutisia
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto: Compiler News 1998-
Selected Business News