Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland Buslink-BAS Fintra. Fintra. Kansainvälisen liiketoiminnan valmennusta.

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Ruukilta teräskomponentteja siltahankkeisiin Venäjälle ja Puolaan

(Compiler News - 9.11.2009) Rautaruukki toimittaa komponentteja siltahankkeisiin Vladivostokiin Venäjälle ja Varsovaan Puolaan. Komponentit valmistetaan Ruukin Toijalan tehtaalla ja toimitusten yhteisarvo on noin kolme miljoonaa euroa.

Kyseiset projektit ovat Venäjän ja Puolan suurimmat käynnissä olevat siltahankkeet. Vladivostokiin rakennettavasta, kaksi kaupunginosaa yhdistävästä Golden Horn -sillasta tulee 1,4 kilometriä pitkä. Varsovaan rakennettava pohjoinen silta on puolestaan 800 metriä pitkä ja ylittää Vistula-joen.

Ruukki toimittaa projekteihin siltarakenteiden valmistuksessa käytettäviä jäykisteprofiileja, joiden rakenneratkaisut on optimoitu Ruukin ja sillan suunnittelijan yhteistyönä. Suurin osa toimitettavista tuotteista valmistetaan korkealujuusteräksistä.

Ruukin asiakkaana Venäjällä on Kurganstalmost JSC ja Puolassa Vistal Gdynia S.A. Ne vastaavat teräksisten siltarakenteiden toimituksesta projektien pääurakoitsijoille. Golden Horn -sillan suunnittelija on Giprostroymostin Pietarin yksikkö.


MUUT UUTISET

Compiler News -talousuutisia
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto: Compiler News 1998-
Selected Business News