Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Buslink-BAS Cursor Oy

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Peikko Group aloittaa tuotannon Pietarissa

(Compiler News - 8.11.2009) Peikko Groupin Venäjän tytäryhtiö OOO Peikko aloittaa tuotantotoiminnan Pietarin pohjoisella alueella. Ensimmäiset tuotantoerät valmistuvat kuluvan kuukauden aikana.

Peikko on vienyt kiinnitystekniikan tuotteitaan Venäjälle jo 1990-luvun alusta lähtien ja vuonna 2006 se perusti tytäryhtiön Pietariin. Tytäryhtiö on tähän mennessä vastannut tuotteiden myynnistä, varastoinnista ja teknisestä tuesta paikallisille asiakkaille.

Pietarissa tapahtuvan tuotannon ensimmäisenä tuotetyhmänä on betonilattian laatua parantava ja työaikaa nopeuttava Tera Joint -liikuntasauma. Sen paikallisia loppukäyttäjiä ovat muun muassa OBI, K-rauta, Hyundai ja Komatsu.

Markkinoiden tämän hetkisestä alavireestä huolimatta Peikko uskoo Venäjän markkinoiden kasvuun jatkossa. Paikallisen valmistuksen avulla yhtiö pystyy vastaamaan heikentyneen ruplan, tullien ja venäläisten kilpailijoiden synnyttämiin paineisiin.

Peikko Group on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Sillä on tytäryhtiöt 24 maassa ja kolmessa maanosassa. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Britanniassa, Liettuassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Saksassa, Suomessa sekä Venäjällä.

Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2008 oli 115 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 700 työntekijää.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-