Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Buslink-BAS Hellevig Klein Usov

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Dermoshop investoi tuotantotiloihin YIT:n teollisuuspuistossa Pietarissa

(Compiler News - 8.11.2009) YIT Lentek ja Dermoshop Oy:n pietarilainen tytäryhtiö Dermosil ovat sopineet hankkeesta, jossa YIT toteuttaa Dermosilille tuotantotilat Gorelovon teollisuuspuiston alueelle. Gorelovo sijaitsee Pietarin kansainvälisen Pulkovan lentokentän läheisyydessä.

Kosmetiikkatuotteiden pakkaukseen käytettävät tuotantotilat ovat noin 1 300 neliömetrin laajuiset ja ne tulevat noin 8 200 neliömetrin suuruiselle tontille. Koska Gorelovon alueen kaava- ja kunnallistekniset liittymät ovat valmiina, voidaan tilojen rakentaminen käynnistää välittömästi. Kohteen on määrä valmistua vuoden 2010 loppuun mennessä.

Gorelovon teollisuuspuisto sijaitsee Leningradin läänissä 96 hehtaarin suuruisella maa-alueella. YIT osti alueen syksyllä 2006 ja aloitti vuoden 2007 alussa nykyaikaisen teollisuuspuiston kehittämisen.

YIT on tähän mennessä toteuttanut alueelle 19 hehtaarin kokoisen korkealuokkaisen Gorigo-logistiikkakeskuksen sekä tuotantotilat tanskalaiselle Viking Life Saving Equipmentille. Lisäksi Atrialle on rakennettu logistiikkakeskus sekä lihavalmistetehdas, jota ei vielä ole otettu käyttöön.

Vuonna 1987 Suomessa aloittanut Dermoshop kehittää ja myy ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Sen oma tuotemerkki on Dermosil ja tuotteita voi ostaa ainoastaan yrityksen verkkokaupasta.

Dermosil ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita myydään paitsi Suomessa myös Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Lisäksi tuotteita on mahdollista tilata myös koko EU-alueelle.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-