Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera VR Cargo Fintra. Fintra. Kansainvälisen liiketoiminnan valmennusta.

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Vaconilta taajuusmuuntajat venäläisen paperitehtaan modernisointiin

(Compiler News - 30.9.2009) Vacon toimittaa taajuusmuuntajia Vaasa Engineeringin projektiin Kaman paperitehtaalle Kranokamskiin Permin alueella Venäjällä. Kaman paperitehdas kuuluu InvestLesProm-konserniin, joka on Venäjän tärkeimpiä paperi- ja selluteollisuuden yhtiöitä.

Kaman paperikoneen modernisointihankkeessa sanomalehtipaperikone muutetaan kevyesti päällystetyn lwc-paperin tuotantokäyttöön. Projektin pääurakoitsijana toimii Vaahto Pulp & Paper Machinery ja kokonaisvaltaisesta automaatio- ja sähköistystoimituksesta vastaa Honeywell Oy. Paperikoneen on tarkoitus käynnistyä ensi vuoden keväällä.

Vaasa Engimeering (VEO) vastaa puolestaan käyttöjen toimittamisesta ja laajamittaisesta sähköistyksen uudistuksesta paperikoneen osalta. Tähän projektiin Vacon toimittaa noin 180 taajuusmuuntajaa linjakäyttösovellusta varten. Muuntajat ovat teholtaan 7,5-400 kilowattia.

Lisäksi Vacon toimittaa VEO:n moottorilähtökeskuksiin taajuusmuuntajia pumppujen ja puhaltimien sovelluksiin.

Vaconin taajuusmuuntajilla ohjataan Kaman tehtaan paperilinjan sähkömoottoreiden pyörimisnopeutta portaattomasti. Portaaton tarkka säätö ja luotettavat laitteet parantavat huomattavasti paperinvalmistuksen laatua ja prosessiin tehokkuutta.

InvestLesProm-konsernin liiketoimintayksiköt kattavat koko metsäteollisuuden ketjun ja konsernin omistuksessa on metsiä, sahoja, paperi- ja sellutehtaita sekä jatkojalostuslaitoksia.


Compiler News - IVY ja uudet EU maat
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto: Compiler News 1998-