Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera Avenir

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Cargotecin Puolan tuotantolaitos peruskivivaiheessa

(Compiler News - 8.9.2009) Cargotecin uuden kokoonpanoyksikön rakennustyömaa saatiin peruskiven muurausvaiheeseen Szczecinskissa Pohjois-Puolassa. Tuotantolaitos sijaitsee ihanteellisella paikalla ajatellen Euroopan markkinoita, koska se pienentää tuotanto- ja kuljetuskustannuksia sekä vahvistaa materiaalihankintoja keskisestä Itä-Euroopasta.

Uusi Puolan kokoonpanoyksikkö tukee Cargotecin erilaisten kuormankäsittelylaitteiden tuotantoa.

Cargotec julkisti uuden kokoonpanoyksikön investointisuunnitelmat kuluvan vuoden huhtikuussa ja maakaupat 41 hehtaarin tontista tehtiin jo kesäkuussa. Tällä hetkellä kokoonpanoyksikön rakentaminen etenee aikataulussa. Tuotanto on tarkoitus aloittaa vuoden 2010 toisella neljänneksellä noin 200 työntekijän voimin.

Cargotec aloittaa jo tämän vuoden puolella kuormankäsittelylaitteiden kokoonpanon vuokratiloissa Goleniowin alueella. Tuotanto on tarkoitus aloittaa konttitarttujien ja keskikokoisten terminaalitraktoreiden kokoamisella.

Cargotec Oyj tehostaa tavaravirtojen kulkua tarjoamalla laitteita, järjestelmiä ja palveluja tavaroiden lastaamiseen ja purkamiseen maalla ja merellä. Cargotecin tärkeimmät tuotemerkit ovat Hiab, Kalmar ja MacGregor, jotka ovat maailmanlaajuisia markkinajohtajia.


Compiler News - IVY ja uudet EU maat
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto: Compiler News 1998-