Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo Markinvest Avenir

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Quattrogeminille uusi urakkasopimus BAT:n Pietarin tehtaalle

(Compiler News - 4.9.2009) Quattrogemini on allekirjoittanut uuden pääurakkasopimuksen ZAO British American Tobacco St. Petersburgin kanssa. Järjestyksessä jo neljäs sopimus käsittää Pietarissa toimivan tuotantorakennuksen laajennuksen. Design&build-periaatteella toteutettava projekti on tarkoitus saada päätökseen syksyyn 2010 mennessä.

Quattrogemini Ltd. on suomalaisomisteinen suunnittelu- ja rakennusyhtiö, joka on perustamisestaan lähtien suuntautunut Venäjän ja Baltian markkinoille. Yhtiöllä on mittava refersenssiluettelo Venäjällä tähän mennessä toteutetuista hankkeista.

Tällä hetkellä Quttrogeminillä on työn alla Kimberly-Clarkin Moskovan alueelle Stupinoon rakennettava tuotanto- ja varastorakennus. Tämä Quattrogeminin toistaiseksi suurin talonrakennusurakka valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Tätä ennen Quattrogemini saa valmiiksi Kiilto Oy:n venäläisen tytäryhtiön OOO Obuhovon logistiikkakeskuksen Leningradin läänissä. Kohde otetaan käyttöön jo marraskuussa.

Quattrogeminin viimeaikaisia jo päätökseen vietyjä urakoita ovat Valion, Stocmannin ja Seppälän Venäjälle tekemät tilaukset. Valion asiakaspalvelukeskus valmistui viime vuonna Zvenigorodiin Moskovan läänissä. Stockmann-konsernille on tänä vuonna valmistunut kaksi myymälätilojen rakennusurakkaa. Stockmannin Metropolis-tavaratalo avattiin helmikuussa Moskovassa ja Seppälän samaan kauppakeskukseen valmistunut myymälä maaliskuussa.

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-