Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Saimaa Terminals

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautaruukin Puolan tehdas toimittaa teräsrakenteita Cargotecin Puolan projektiin.

(Compiler News - 27.8.2009) Ruukki toimittaa rakenteita Cargotecin uusiin tuotantolaitoksiin Puolaan. Toimitus sisältää teräsrakenteiden tuotannon ja asennuksen kolmeen erilliseen rakennukseen. Cargotecin rahdinkäsittelyn asiakkaita palvelevat tuotantolaitokset rakennetaan Puolan luoteisosaan, Stargard Szczecinskiin. Kahteen rakennukseen tulee tuotantotiloja ja kolmas on toimistorakennus.

Ruukki Constructionin Itä-Euroopan ja itäisen Keski-Euroopan toimintojen johtaja Jouni Metsämäen mukaan Ruukki pyrkii panostamaan erityisesti kansainvälisten asiakkaiden palveluun. "Tässä projektissa yhdistyvät tuotanto Puolassa ja tilaajaa lähellä olevat palvelut Suomessa", hän sanoo.

Teräsrakenteet valmistetaan Ruukin Puolassa sijaitsevan Obornikin tehtaalla, jonka tuotantokapasiteetti vastaa Cargotecin aikatauluvaatimuksia.

Ruukki ja Cargotec ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Ruukki on toimittanut aiemmin mm. komponentteja ja järjestelmiä Cargotecin materiaalinkäsittelylaitteisiin. Ruukin toimitukset alkavat elokuun lopussa ja päättyvät marraskuussa.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-