Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Avenir

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautaruukki toimittaa elementtejä Cadbury-Wedelin makeistehtaaseen Puolassa

(Compiler News - 26.8.2009) Rautaruukki toimittaa sandwich-paneelit Skarbimierziin Etelä-Puolaan rakennettavaan Cadbury-Wedelin makeistehtaaseen. Toimitus sisältää projektinhallinnan, valmistuksen ja asennuksen.

Tuotanto- ja varastotoimintoihin valmistuvassa rakennuksessa on kerrospinta-alaa noin 45 000 neliömetriä. Cadbury-Wedel ottaa rakennuksen käyttöön vuonna 2010.

Sandwich-paneeli on esivalmistettu elementti, jossa kahden teräsohutlevyn välissä on eristekerros. Asennusvalmiita paneeleja käytetään erityisesti teollisuus- ja toimitilarakentamisessa. Skarbimierzin kohteeseen tulevat paneelit valmistetaan Ruukin Obornikin tehtaalla Puolassa.Yhtiö toimittaa myös tarvittavat kiinnikkeet ja tiivisteet.

Asiakkaalle Bovis Land Leaselle projektitoimitus merkitsee vähemmän alihankkijoita ja samalla vähemmän riskejä työmaalla. Lisäksi rakennusaika lyhenee tuntuvasti, kun seinä- ja kattorakenteissa käytetään sandwich-paneeleja.

Tilaus on esimerkki Ruukin strategisesta etenemisestä yhä enemmän rakentamisen ratkaisu- ja järjestelmätoimittajaksi.

"Kehitämme jatkuvasti projektiliiketoimintaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme paikallisesti. Tämäkin sopimus osoittaa, että asiakkaamme kokevat saavansa etuja panostuksestamme rakentamisen järjestelmiin", Ruukki Constructionin Itä-Euroopan ja itäisen Keski-Euroopan johtaja Jouni Metsämäki arvioi.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-