Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo Fintra. Fintra. Kansainvälisen liiketoiminnan valmennusta.

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Suomesta ministerivetoinen liikemiesvaltuuskunta Sotsin investointifoorumiin

(Compiler News - 18.8.2009) Sotsissa syyskuun kolmannella viikolla pidettävään kahdeksanteen kansainväliseen investointifoorumiin osallistuu noin 30 suomalaisyrityksen edustajia. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kokoamaa suomalaisvaltuuskuntaa johtaa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen.

Sotsin investointifoorumista on kehittynyt tärkeä kohtaamispaikka politiikan ja talouselämän päättäjille, sillä Venäjän eri alueet esittelevät tapahtumassa laajasti investointihankkeitaan. Tänä vuonna erityisesti Sotsin vuoden 2014 talviolympialaisiin liittyvät hankkeet ovat näyttävästi esillä.

Järjestäjien mukaan foorumissa oli viime vuonna 8 400 osallistujaa, joista 1 250 oli ulkomaisia edustaen noin 40 eri maata.

Suomalaisvaltuuskuntaan osallistuvien yritysten toimialat painottuvat rakentamiseen ja rakentamiseen liittyviin palveluihin. Yhteistä yrityksille on kiinnostus tulevien olympialaisten rakennushankkeisiin.

Suomalaisilla yrityksillä on investointifoorumilla yhteinen tiedotus- ja esittelyosasto. Tapahtuman puitteissa järjestetään myös suomalais-venäläinen bisinesdialogi-tilaisuus.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-