Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Re&Solution Sponda - Portagate Helsinki

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Lemcon rakentaa Cargotecille kokoonpanotehtaan Puolaan

(Compiler News - 18.7.2009) Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon on tehnyt sopimuksen Cargotecin uuden kokoonpanotehtaan projektinjohtourakasta Puolaan. Työn tilaaja on Cargotec Poland Sp. z.o.o.

Tuotantolaitos valmistuu Stargard Szczecinskin kaupungin alueelle noin 50 kilometrin päähän Szczecinistä. Hankkeen kokonaisarvo Lemconille on 22 miljoonaa euroa sisältäen kohteen esivaiheen suunnittelu- ja konsulttipalvelut.

Rakennushankkeen aikataulu on erittäin tiukka ja tehtaan tuotannon on määrä käynnistyä vaiheittain alkuvuoden 2010 aikana. Työt aloitettiin jo kesäkuussa ja ne valmistuvat lopullisesti kesäkuussa 2010.

Lemcon on toiminut Puolassa vuodesta 1996 lähtien keskittyen kansainvälisten investoijien toimitila-, teollisuus- ja logistiikkakeskushankkeisiin.

"Hanke sopii hyvin yhtiömme strategiaan toteuttaa kansainvälistyvän suomalaisen teollisuuden investointihankkeita maailmalla", Lemconin Euroopan ja Kaukomaiden toiminnasta vastaava johtaja Klaus Tervilä toteaa.

Lemcon on kansainvälinen projektirakentaja, jonka liikevaihdosta reilusti yli puolet on Suomen ulkopuolella. Yhtiö toimii noin 20 maassa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Liikevaihto vuonna 2008 oli noin 292 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 700 henkilöä Suomessa ja ulkomailla.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-