Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Sponda - Portagate Helsinki

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Mainostoimisto Mediakolmio suuntaa Pietariin ja Moskovaan

(Compiler News - 16.7.2009) Lappeenrantalainen mainostoimisto Mediakolmio Oy laajentaa toimintaansa Venäjän markkinoille. Yritys on tarkoitusta varten perustanut Mediakolmio East Oy -nimisen tytäryhtiön.

Mediakolmio East aloittaa operatiivisen toimintansa tulevana syksynä, jolloin se avaa toimiston Helsinkiin. Toiminnan käynnistyttyä perustetaan toimistot myös Pietariin ja myöhemmin Moskovaan.

Venäjä ei ole täysin uusi alue Mediakolmiolle. Yritys on tehnyt jo useamman vuoden ajan Venäjällä toimiville asiakkailleen venäjänkielistä mainontaa.

Mediakolmio Eastin kohderyhmäksi on määritetty Venäjän markkinoista kiinnostuneet suomalaisyritykset sekä toisaalta kansainvälisille markkinoille haluavat venäläiset yritykset.

Mediakolmio East on saanut pääomasijoituksen Luoteis-Venäjä Rahasto Oy:ltä, joka arvioi mainos- ja markkinointipalveluiden laajentamisella rajan taakse olevan selvää kasvupotentiaalia.

Mediakolmio on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun mainostoimisto, jonka organisaatio käsittää 20 mainonnan ammattilaista. Yrityksen asiakkaina on sekä eteläkarjalaisia, valtakunnallisia että ulkomaisia yrityksiä.

Luoteis-Venäjä Rahasto on Venäjä-liiketoimintojen rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoitusrahasto. Rahasto tekee oman että vieraan pääoman ehtoisia sijoituksia kaakkoissuomalaisiin pk-yrityksiin niiden Venäjä-hankkeita varten.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-