Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Buslink-BAS

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Honkarakenteelle edustusto Almatyyn Kazakstanissa

(Compiler News - 16.7.2009) Honkarekenne avasi heinäkuun alussa edustuston Almatyyn Kazakstanissa. Edustuston tehtävänä on edistää yhtiön tuotteiden tunnettuutta sekä toimia tiedonlähteenä hirsitaloista kiinnostuneille asiakkaille.

Honkarakenne tavoittelee Kazakstanin markkinoilta tasaista kasvua ja uskoo paikallisen läsnäolon lisäävän myyntiä jo lyhyellä aikavälillä. Almatyn keskustan tuntumassa, Sarkand-liikerakennuksessa sijaitsevan edustuston virallisia avajaisia vietetään syyskuun alussa Kazbuild 2009 -messujen yhteydessä.

Honkarakenteen tuotteilla on jo nyt hyvä jalansija Kazakstanissa. Yhtiö on tähän mennessä toimittanut rakenteilla olevaan Sorovoen lomakylään sata hyvin varusteltua vapaa-ajantaloa sekä ison kulttuuri- ja vapaa-ajankeskuksen. Korkeatasoisen lomakylän lisäksi maahan on rakennettu kolmisenkymmentä Honkarakenteen Suomen tehtailla valmistettua hirsiomakotitaloa sekä joukko pienempiä rakennuksia.

"Aitoja hirsitaloja arvostetaan Kazakstanissa erityisesti, sillä ne sopivat maanjäristyskestävyytensä takia alueelle hyvin. Honkarakenteen valtteina ovat ovat lisäksi tuotannossa käytetty teknologia ja vuosikymmenien kokemukseen perustuva asiantuntemus", Almatyn edustuston vastanimitetty johtaja Aliya Nurkenova arvioi.

Keski-Aasian taloudellinen merkitys on kasvanut monien suomalaisyritysten vientikohteena. Myös Suomen ja Kazakstanin väliset taloussuhteet ovat vahvistuneet viime vuosina. Alueen merkityksen nousua osoittaa, että Suomi avaa syksyllä suurlähetystön Kazakstanin uuteen pääkaupunkiin Astanaan.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-