Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Sponsa - Portagate Helsinki ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

UPM Raflatac avasi tarralaminaattitehtaan Puolassa

(Compiler News - 14.5.2009) UPM Raflatac avasi virallisesti uuden tarralaminaattitehtaansa Kobierzycen kaupungissa, joka sijaitsee Wroclawin alueella Puolan lounaisosassa. Tehdas valmistaa filmi- ja paperitarralaminaattia Euroopan tarrateollisuuden tarpeisiin.

"Uusi tuotanto- ja logistiikkakeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Euroopassa, joten investointi tukee strategiaamme ja asiakkaidemme kasvutavoitteita Euroopassa", UPM Raflatacin johtaja Jussi Vanhanen perustelee.

Tehtaan rakennustyöt alkoivat syksyllä 2007 ja tuotanto käynnistyi suunnitellusti loppuvuodesta 2008. Puolan tehtaan 90 miljoonan euron investointi päättää UPM:n tarraliiketoiminnan maailmanlaajuisen kehittämisohjelman. Puolan lisäksi tehtaita on rakennettu Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan.

Uusi Puolan tehdas edustaa alansa viimeisintä teknologiaa, jonka avulla varmistetaan tuotteiden korkea laatu ja luotettavuus. Tuotantoprosessi on täysin automatisoitu ja energiatehokas. Tuotantojätteen syntymistä on vähennetty kaikissa tuotannon vaiheissa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-