Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Fintra

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Moskovan kaupunki hankki QPR:n johtamisohjelmiston

(Compiler News 30.4.2009) Moskovan kaupungin keskustan hallintoalue on hankkinut QPR Softwaren ScoreCard-ohjelmiston käytettäväksi osana hallintoalueen tosiaikaista ja kokonaisvaltaista johtamisjärjestelmää.

Moskovan keskustan hallintoalue on yksi Moskovan metropolialueen kymmenestä hallintoalueesta. Se tarjoaa paikallishallintopalveluja kaupungin ydinkeskusta-alueelle, jossa asuu lähes miljoona ihmistä. Lisäksi alueella käy päivittäin noin neljä miljoonaa henkeä. Keskustan hallintoalueella toimii useita Venäjän Federaation hallintoelimiä kuten parlamentti.

QPR:n ScoreCard-ohjelmiston avulla hallintoalueen päätöksentekijät voivat tosiaikaisen tiedon pohjalta johtaa, seurata ja analysoida alueensa keskeisiä tunnuslukuja sekä laatia kehittämistä koskevia tavoitteita ja suunnitelmia.

Keskustan hallintoalueen kokonaisvaltaisen johtamisjärjestelmän toimittaa Venäjän valtion omistama GNPP Granit-Center. QPR:n yhteistyökumppani Venäjällä, Trodos Consulting, on osallistunut ScoreCard-ohjelmiston asennukseen sekä tarjonnut siihen liittyen koulutusta ja konsultointia.

QPR:n ohjelmistoja käyttää tällä hetkellä Venäjällä yli 20 yritystä. Asiakkaina ovat muun muassa öljy-yhtiö TNK-BP, maan suurin matkapuhelinoperaattori MTS, Probusinessbank, monialakonserni Sibur sekä Venäjällä toimivat ulkomaiset yritykset kuten Nestlé ja StoraEnso.

"Keskustan hallintoalue on ensimmäinen julkisen sektorin asiakas Venäjällä ja emme olisi voineet saada parempaa liikkeellelähtöä kuin maan pääkaupungista", QPR Softwaren toimitusjohtaja Jari Jaakkola sanoo.

QPR Software Oyj on hankkinut vahvan aseman julkisen hallinnon johtamisohjelmistojen markkinoilla. Valtaosa Suomen kaupungeista ja kunnista ovat valinneet käyttöönsä yhtiön ohjelmistoja. Niitä on toimitettu paikallishallinnoille myös muun muassa Etelä-Afrikkaan, Alankomaihin, Irlantiin, Puolaan, Ruotsiin ja Britanniaan.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-