Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest Erms - Fimera

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Lemminkäinen osallistuu isoon tieurakkaan Liettuassa

(Compiler News - 6.4.2009) Lemminkäinen Infran tytäryhtiö UAB Lemminkainen Lietuva on sopinut Liettuan tiehallinnon kanssa suuresta maantieurakasta, jolla perusparannetaan Vilnan ja Klaipedan välistä moottoritietä.

Noin 17 miljoonan arvoisen työn rahoittavat EU ja Liettuan valtio. Lemminkainen Lietuva osallistuu hankkeeseen kolmen rakennusyhtiön muodostaman työyhteenliittymän osakkaana. Lemminkäisen osuus urakan töistä on runsas kolmannes.

Lemminkainen Lietuvan osuuteen tieurakasta kuuluu muun muassa asfalttipäällysteen uusiminen 14 kilometrin matkalta. Tietä myös levennetään vajaan kahden kilometrin matkalta. Lisäksi Lemminkäinen asentaa 20 kilometriä metallikaiteita sekä 30 kilometriä riista-aitaa. Yhtiön urakkaan kuuluvat vielä alikulkukäytävän rakentaminen sekä neljän sillan kunnostaminen.

Lemminkäinen Infra Oy on viimeisten kymmenen vuoden aikana tehnyt useita EU:n ja Maailmanpankin rahoittamia väylähankkeita Baltian maissa ja Ukrainassa. Tänä keväänä yhtiö on käynnistänyt vastaavanlaiset maantieurakat Virossa ja Moldovassa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-