Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Avenir

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

SRV rakentaa kansainvälisen koulun Riian seudulle

(Compiler News - 3.4.2009) SRV ja International School of Latvia ovat solmineet urakkasopimuksen kansainvälisen koulun rakentamisesta Babiten kuntaan Riian läheisyydessä. Rakennuskohteen suunnittelu on käynnissä ja työt aloitetaan elokuussa. Koulu luovutetaan elokuussa 2010 ennen syyslukukauden alkua.

"Latvian rakennusmarkkinat ovat lähes täysin pysähtyneet, mutta SRV on kyennyt löytämään Latvian kansainvälisen koulun ja Babiten kunnan kanssa kaikkia osapuolia erinomaisesti palvelevan ratkaisun", SRV:n Latvian maajohtaja Erkki Vallbacka kertoo.

Rakennuskohteen alustava pinta-ala on yhteensä noin 5 500 neliömetriä. Koulu rakennetaan Babiten kunnalta vuokratulle 6,6 hehtaarin tontille. Maa-alueelle rakennetaan lisäksi jalkapallokenttä, kaksi koripallokenttää ja neljä lasten leikkikenttää. Projektikokonaisuuteen sisältyy myös 750 neliömetrin päiväkoti, jonka kunta vuokraa kansainväliseltä koululta.

SRV toimii ulkomailla Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiö perusti jo vuonna 1990 Viroon yhteisyritykset Eesti Ehitus, Finst ja Estconde. Näistä Eesti Ehitus muutti runsas viikko sitten nimensä Nordecon Internationaliksi. Latvian tytäryhtiö SRV Terbelat perustettiin vuonna 1995.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-