Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Avenir

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Oriola-KD:n Venäjän-yhtiöille uudet vetäjät

(Compiler News - 3.4.2009) Orola-KD:n Venäjällä toimiville lääkkeiden vähittäiskauppa- ja tukkukauppayhtiöille on nimitetty uudet toimitusjohtajat. Vähittäiskauppayhtiö OOO Vitim & Co:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Hernrijs Fogels ja tukkukauppayhtiö OOO Moron toimitusjohtajaksi Vladimir Kniazev.

Igor ja Oleg Jankov jättävät sovitun mukaisesti yhtiöiden toimitusjohtajan tehtävät ja jatkavat Vitimin ja Moron hallitusten jäseninä.

Oriola-KD laajensi toimintaansa Venäjälle huhtikuussa 2008 ja vahvisti yrityskaupan Vitim-apteekkiyhtiöstä ja Moron lääkkeiden tukkukauppayhtiöstä ostamalla 75 prosentin osuuden molemmista yhtiöistä. Oriola-KD on myös sopinut ostavansa jäljelle jäävän 25 prosentin osuuden yhtiöistä vuonna 2010.

Vitimillä on Moskovassa Stary Lekar -brändillä toimiva 150 apteekin ketju. Moron on maanlaajuinen lääkkeiden tukkukauppayhtiö, jonka toimialue keskittyy pääosin Venäjän läntiseen väestörikkaaseen alueeseen.

Oriola-KD harjoittaa lääkkeiden tukkukauppaa Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Vähittäiskauppaa eli apteekkitoimintaa yhtiö harjoittaa Venäjällä ja Latviassa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-