Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Avenir

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Lindström laajensi Virossa ja Liettuassa

(Compiler News - 4.3.2009) Tekstiilipalveluyhtiö Lindström on laajentanut toimintaansa Baltiassa avaamalla palvelukeskukset Tarttoon Virossa ja Klaipedaan Liettuassa. Molemmat toimipisteet tarjoavat sekä työvaate- että mattopalveluja sijaintipaikkakuntiensa ja lähiseutujen yritysasiakkaille.

Lindströmin toiminta perustuu vuokratekstiilien kokonaispalveluun, johon työvaatepalvelussa liittyvät tekstiilihankinnat, sovitukset sekä noudot pesuun ja huoltoon. Matotuksessa yhtiö arvioi palvelun tarpeen ja auttaa säästämään kiinteistöjen huoltokuluissa.

"Vuokratekstiilien edut korostuvat talouden matalasuhdanteessa, koska ne vapauttavat asiakkaat kokonaan tekstiili-investoinneista. Lisäksi työvaatepalvelu joustaa epävarmoina aikoina kulloinkin vaihtuvien henkilöstötilanteiden mukaan", Lindströmin Euroopan toimintojen johtaja Mika Hartikainen kuvailee.

Lindström on toiminut Virossa Tallinnasta käsin jo vuodesta 1992. Liettuassa yhtiö aloitti vuonna 1998 perustamalla toimipisteen Vilnaan. Baltiassa Lindströmillä on uusien palvelukeskusten myötä 170 työntekijää, joista 90 toimii Virossa ja 80 Liettuassa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-