Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Barents Markinvest

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Nurminen Logisticsin uusi Malmön toimipiste tukee osaltaan idänkuljetuksia

(Compiler News - 23.2.2009) Nurminen Logistics avasi Malmössa uuden toimipisteen, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen erityisesti Puolan kautta uusia kilpailukykyisiä reittejä Venäjälle ja muihin IVY-maihin. Samalla toimipiste edesauttaa myös uusasiakashankintaa Skandinaviassa.

Nurminen Logisticsin kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa rautatiekuljetukset, terminaalipalvelut, huolinta sekä erikois- ja raskaskuljetukset. Yhtiö voi palvella asiakkaitaan myös projektivientiin liittyvissä logistiikkatehtävissä.

Rautatiekuljetuksia varten Nurminen Logisticsilla on käytössään lähes tuhat omaa tavaravaunua. Lisäkapasiteettia yhtiön itään suuntautuville kuljetuksille antaa venäläisen vaunuoperaattori Transgarantin kanssa tammikuussa solmittu pitkäaikainen sopimus, johon sisältyy myös osapuolten välinen junanvaunujen yhteiskäyttö.

Erityisiä mahdollisuuksia Nurminen Logistics ja Transgarant näkevät kulutustavaroiden kuljettamisessa Venäjälle ja ja muihin IVY-maihin Nurmisen Vuosaaressa toimivan uuden logistiikkakeskuksen kautta. Vuosaaren satamaan viime marraskuussa avattu logistiikkakeskus nosti Nurminen Logisticsin terminaalikapasiteetin yli 130 000 neliömetriin.

Transgarant on Venäjän toiseksi suurin yksityisomisteinen rautatieoperaattori, jolla on käytössään omaa ja vuokrakalustoa yhteensä 17 000 vaunua. Transgarant kuuluu Fesco Transportation Groupiin.

Nurminen Logisticsin Venäjän-toimintaa hoitavat paikallisesti OOO Huolintakeskus ja ZAO Irtans, jotka kumpikin sijaitsevat Pietarissa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-