Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo Markinvest

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Inlook Groupille uusi maalaamo Pietariin

(Compiler News - 23.1.2009) Inlook Group on kaksinkertaistanut maalaamokapasiteettinsa Pietarissa avaamalla uuden pulverimaalaamon. Samoihin tiloihin keskitetään myös Inlookin entisen, kaupungissa vuonna 2003 avatun maalaamon toiminta.

Inlook Groupiin kuuluvan tytäryrityksen OOO Inlook Color SP:n uuden pulverimaalaamon kaksi automaattista tuotantolinjaa työllistävät kaikkiaan 25-30 henkeä.

Maalaamon asiakaskunta koostuu Pietarin alueella toimivista rakennusteollisuusyrityksistä. Maalaamon sijainti lähellä uutta kehätietä on logistisesti entistä parempi myös Moskovan markkinoille meneviä toimituksia ajatellen.

Inlook Groupin perinteisiä päätuotantolinjoja ovat sisäkattojen ja järjestelmäseinien urakointi, niihin liittyvien tuotteiden markkinointi sekä kokonaisvaltainen sisärakentaminen. Konsernin liikevaihto on noin 55 miljoonaa euroa.

Inlookin Teollisuuspalvelut-yksiköllä on maalaamot Pietarin ohella myös Tallinnassa, Vilnassa ja Herttoniemessä Helsingissä. Kaikki maalaamot ovat erikoituneet vaativissa olosuhteissa käytettävien alumiinituotteiden jauhemaalaukseen.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-