Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat VR Cargo Markinvest

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Marks & Spencer avaa myymälän Cityconin kauppakeskuksessa Tallinassa

(Compiler News - 14.1.2009) Marks & Spencer avaa toukokuussa Viron ensimmäisen ketjumyymälänsä Cityconin Tallinnassa omistamassa ja johtamassa Rocca al Mare -kauppakeskuksessa. Marks & Spencerin vuokraama myymälätila käsittää noin 1 500 neliömetriä.

Marks & Spencer on muotiin, vapaa-aikaan ja urheiluun painottuvan Rocca al Maren toisen kehitysvaiheen tärkein ankkurivuokralainen. Rocca al Maressa on käynnissä mittava uudistus- ja laajennushanke, minkä valmistuttua se on Viron suurin kauppakeskus. Citycon investoi keskukseen yhteensä noin 68 miljoonaa euroa.

Kauppakeskuksen kehityshanke on kokonaisuudessaan kolmivaiheinen. Sen arvioidaan valmistuvan tämän vuoden marraskuussa. Rocca al Maren vuokrattava pinta-ala lähes kaksinkertaistuu ja koko kauppakeskus uudistetaan.

Uusien tilojen vuokraus ja rakentaminen ovat edenneet suunnitellussa budjetissa ja alkuperäista aikataulua nopeammin. Citycon on tyytyväinen kauppakeskuksen kävijämäärän kasvuun lokakuusta lähtien, jolloin ensimmäinen uudisosa otettiin käyttöön.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-