Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut


vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Viron Prismalle marketti Narvaan

Compiler News - 12.1.2009) SOK:n omistama Prisma Peremarket laajentaa Virossa Narvan kaupunkiin. Yhtiö on tehnyt toimitiloja koskevan sopimuksen suomalaisen Vicuksen kanssa, joka kehittää Narvassa toimivaa ostoskeskusta.

Keskuksen rakennustyöt aloitetaan tänä vuonna ja kiinteistö valmistuu vuoden 2010 lopussa. Suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa virolainen AS Oma Ehitaja.

Narvan Prisma saa keskuksesta 13 200 neliömetrin alan, josta myyntitilan osuus on lähes 9 000 neliötä. Marketin valikoima ja rakenne on samankaltainen kuin loppuvuodesta avatussa Talinnan Rocca al Mare Prismassa. Elintarvikevalikoiman lisäksi myymälässä on runsaasti käyttötavaroita. Esillä on myös kodintekniikkaa, sisustusta, urheilutuotteita ja vaatetusta.

"Nykyinen taloustilanne sopii hyvin ketjun laajentumiselle. sillä verrattuna vaikka vuodentakaiseen aikaan, neuvotteluehdot ovat edullisempia. Liiketilojemme suotuisat vuokrausehdot antavat mahdollisuuden toimia tehokkaasti ja pitää hinnat alhaalla, AS Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Janne Lihavainen toteaa.

Vicus Oy on suomalaisten sijoittajien omistama kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka toimii Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa sekä Venäjällä. Vilnassa Vicus kehittää Olinda-ostoskeskusta, jonne avataan Liettuan toinen Prisma-hypermarket.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-