Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

FT nimesi suomalaisperusteisen Soraisen Baltian parhaaksi asianajotoimistoksi

(Compiler News - 12.1.2009) Asianajotoimisto Sorainen on vastaanottanut Lontoossa The Financial Timesin ja Mergermarketin yhteisen Baltic Legal Advisor of the Year 2008 -palkinnon. Vuosittaisessa European M&A Awards - gaalassa palkittiin nyt ensimmäisen kerran Baltian paras asianajotoimisto.

Palkintojenjakotilaisuudessa Soraisen todettiin toimineen asiantuntijana sekä määrältään että arvoltaan suurimmissa yritysjärjestelyissä Baltian alueella. Vuosina 2007 ja 2008 tehtyjen yritysjärjestelyiden, joissa Sorainen toimi neuvonantajana, yhteisarvo oli yli kolme miljardia euroa.

Sorainen osallistui muun muassa Coopernicin Palink-kauppaan, Parex-pankin kansallistamiseen, Nordzuckerin Danisco Sugar -kauppaan, Vienna Insurance Groupin Seesam Life Insurance -kauppaan, Realia Groupin Ober-Haus-kauppaan ja Atria Groupin kahden virolaistuottajan hankintaan.

European M&A Awardsin valintaneuvosto koostuu Financial Timesin, The Bankerin, Mergermarketin sekä kansainvälisten asianajotoimistojen edustajista.

Suomalaisen Aku Soraisen vuonna 1995 perustama Sorainen on Baltiassa ja Valko-Venäjällä toimiva liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jolla on toimipisteet Tallinnassa, Riiassa, Vilnassa ja Minskissä. Yrityksen palveluksessa on yli 100 kansainvälisiin toimeksiantoihin pätevöitynyttä asianajajaa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-