Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Nordic ID yhteistyöhön venäläisen kauppajärjestelmien toimittajan kanssa

(Compiler News - 10.1.2009) Salolainen käsipäätevalmistaja Nordic ID on solminut yhteistyösopimuksen venäläisen Pilotin kanssa. Venäjän suurimpiin vähittäiskaupan järjestelmätoimittajiin lukeutuva Pilot tulee vastaamaan salolaisyhtiön Nordic ID Morphicin myynnistä ja huollosta Venäjällä.

Nordic ID Morphic -tuote lanseerattiin Venäjälle viime vuoden syyskuussa. Tämä käsipääte yhdistää puheominaisuudet ja nopean langattoman tuotetiedon keruun eri lähteistä, joten käyttäjän eri tarvitse kantaa useita laitteita samanaikaisesti. Nordic ID Morphic on yksi pienimmistä ja nopeimmista kämmentietokoneista ja se on suunniteltu erityisesti vähittäiskaupan käyttöön viivakoodinlukijoineen ja muiden standardeineen.

Vuonna 1992 perustettu Pilot on Venäjällä johtava järjestelmätoimittaja, ohjelmistokehittäjä ja laitteiden toimittaja kaupanalan prosessien automatisoimiseksi. Pilotin virallisia liikekumppaneita ovat maailman johtavat tietotekniikka-alan yritykset. Yhtiöllä on 40 liiikekumppania ja 120 huoltokeskusta eri puolilla maata.

Nordic ID toimii Venäjällä yhdessä suomalaisen konsulttiyrityksen SaRus Consultingin kanssa. Liiketoiminnan käynnistämiseen erikoistunut SaRus on myös salolainen yritys.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-