Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Reval Hotels Straightway Hellevig Klein Usov
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Askolle ja Sotkalle uudet rinnakkaismyymälät Tallinnaan

(Compiler News - 13.11.2008) Indoor Groupiin kuuluvat Asko ja Sorka avasivat uudet myymälät Haaberstin kaupinginosassa Tallinnassa. Myymälät sijaitsevat Rocca al Mare -kauppakeskuksessa.

Keskuksessa Askolla ja Sotkalla on yhteensä 2 300 neliömetrin verran myymälätilaa sekä lisäksi varasto- ja toimistotilat. Kokonaisuudesta rakentuu alueen suurin sisustustavaratalo.

Askolla ja Sotkalla on nyt Tallinassa neljä myymälää ja koko Virossa yhteensä seitsemän. Kumpikin ketju on toiminut Virossa jo kymmenen vuotta ja kasvattanut markkinaosuuttaan tasaisesti koko ajan.

Uudet myymälät on rakennettu ketjujen uusittujen konseptien mukaisesti. Mallistot noudattelevat samaa linjaa kuin mitä Asko ja Sotka suomalaisillekin tarjoavat. Huomioon on kuitenkin otettu myös paikallisia makutottumuksia.

Indoor Group -ryhmään kuuluvat Askon ja Sotkan lisäksi pehmustettujen huonekalujen kokoonpanoon keskittyvä Insofa Oy sekä tytäryhtiöt Virossa ja Latviassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 196,5 miljoonaa euroa ja sen henkilöstömäärä on tällä hetkellä 955.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.