Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Reval Hotels Hellevig Klein Usov
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Varojaan kartuttava CapMan Russia-rahasto teki ensimmäiset sijoituksensa

(Compiler News - 6.11.2008) CapMan Russia -rahaston koko on noussut toisella varainhankintakierroksella 118 miljoonaan euroon. Rahaston sijoitustoiminnan painopiste on keskisuurissa Venäjällä toimivissa yhtiöissä. Rahastosta on tehty jo kaksi sijoitusta ja sen varainhankinta jatkuu edelleen.

CapMan Russia -rahasto, entinen Norum Russia Fund III, siirtyi CapManin hallinnoitavaksi syyskuussa Norum-yrityskaupan seurauksena. CapManin oma sitoumus rahastoon on 13,5 miljoonaa euroa.

Rahaston aktiviteetti keskittyy Venäjällä toimiviin yhtiöihin, joiden arvo on noin 5-50 miljoonaa euroa. Soveltuvat yrityskohteet toimivat tyypillisesti kuluttajatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla, teollisuudessa, telekommunikaatioalalla, kuljetus- ja liikennealalla, rahoituspalveluissa sekä media-alalla. Lisäksi kohdeyrityksillä on 5-100 miljoonan euron suuruinen liikevaihto ja niillä on vahvaa kasvupotentiaalia, kokenut ja sitoutunut johto sekä läpinäkyvät toimintaperiaatteet.

CapMan Russia ensimmäisinä sijoituskohteina ovat Region-Avia Airlines ja Russia Baltic Pork Invest ASA. Region-Avia Airline on yksityinen venäläinen lentoyhtiö, jolla on säännöllistä matkustajaliikennettä kotimaan reiteillä. Russia Baltic Pork Invest toimii liharaaka-aineen tuottajana ja rakentaa parhaillaan Kaliningragiin uutta sikalaa, jonka käyttö on aloitettu syyskuussa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.