Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera Re&Solution Fintra. Fintra. Kansainvälisen liiketoiminnan valmennusta.
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Stockmannin neljäs Moskovan tavaratalo valmistumassa

(Compiler News - 6.11.2008) Moskovan keskustaan rakennettavaan Metropolis-kauppakeskukseen perustettavan Stockmann-tavaratalon viimeistelytyöt ovat loppusuoralla ja tilaajan kalusteasennukset ovat käynnissä. Rakennuttajan tavoitteena on avata kauppakeskus joulukuun alussa sopivasti ennen joulumyynnin alkua.

Stockmann valitsi kesäkuussa Metropolis-tavaratalon pääurakoitsijaksi suomalaisen Quattrogeminin, joka on aiemmin toteuttanut Stockmannille Moskovassa kolmen tavaratalon sisävalmistus- ja talotekniikkatyöt. Metropolis-kohteen laajuus on 6 250 neliömetriä.

Stockmannilla on entuudestaan Moskovassa kolme tavarataloa, jotka sijaitsevat Mega-kauppakeskuksissa kaupungin ympäristöalueilla. Lisäksi on yhtiöllä paikallinen Outlet-myymälä. Pietarissa Stockmannilla on kaksi myymälää, joista toisessa myydään muotia ja kodin tavatoita ja toisessa ruokaa.

Pitkään Venäjällä toiminut Quattrogemini on toteuttanut paikallisia rakennusurakoita sekä suomalaisille että muille ulkomaisille yhtiöille. Tänä syksynä Quattrogemini on saanut kaksi uutta urakkasopimusta. Se rakentaa pääurakoitsijana Kimberly-Clarkille ensimmäisen Venäjän tuotantolaitoksen Stupinoon ja suomalaiselle Kiillolle logistiikkakeskuksen Pietariin.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.