Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Reval Hotels Hellevig Klein Usov
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Kiillon Pietarin-yhtiölle rakennetaan logistiikkakeskus

(Compiler News - 5.11.2008) Kiilto rakennuttaa logistiikkakeskuksen Pietariin. Keskus nousee Bugrin kylään, joka sijaitsee kaupungin kehätien välittömässä lähisyydessä. Marraskuussa 2009 valmistuva varasto- ja toimistorakennus tulee paikallisen tytäryrityksen ZAO Kiilto-Klein käyttöön.

Rakennustyön tilaajana on Kiillon tytäryritys OOO Obuhovo ja urakoinnista vastaa suomalainen Quttrogemini. Kaikkiaan noin 5 400 neliömetriä käsittävään kokonaisuuteen sisältyy varastotilojen ohella myös toimisto-, tuote-esittely- ja koulutustiloja.

Lempääläisen Kiillon liiketoiminta koostuu liimojen ja niiden oheistuotteiden kehittämisestä, valmistuksesta ja markkinoinnista. Yhtiön valmistusohjelmassa on tällä hetkellä lähes tuhat alan tuiotetta.

Kiillolla on pietarilaisen Kiilto-Kleinin ohella myös kaksi muuta liiketoimintaa harjoittavaa tytäryhtiötä Venäjällä. OOO Kiilto-Klei R toimii Moskovan läänissä ja OOO Kiilto Kaluga Malojaroslavetsissa Kaluzhskajan alueella. Yhtiöllä on paikalliset tyräryritykset lisäksi Puolassa, Virossa, Latviassa Liettuassa ja Ukrainassa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.