Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Barents Papula-Nevinpat
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itella osti moskovalaisen markkinontiyrityksen

(Compiler News - 31.10.2008) Itellla Vientinvälitys on ostanut venäläisen Connexions-nimisen yrityksen. Connexionsin ydinosaamista on asiakassuhdemarkkinoinnin konsultointi- ja kampanjahallintapalvelut avaimet käteen periaatteella. Myyjänä on toimiva johto, joka jatkaa yrityksen palveluksessa.

Moskovassa sijaitseva Connxions on perustettu vuonna 1999. Sen liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 30 työntekijää. Connexionsin asiakaskunta koostuu Venäjällä toimivista kansainvälisistä yrityksistä.

Yritys jatkaa omistajanvaihdoksen jälkeen nimellä OOO Itella Connexions. Siitä tulee osa Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmää, jossa se kuuluu Asiakkuusmarkkinointi-liiketoimintaan.

"Connexions-kauppa on meille tärkeä päänavaus itään. Nyt pystymme tarjoamaan asiakasyrityksillemme monipuoliset suoramarkkinoinnin palvelut myös Venäjällä", Itella Viestinvälityksen johtaja Kari Kivikoski lupaa.

Kymmenen vuotta sitten käynnistynyt asiakassuhdemarkkinointi on Venäjällä rajussa kasvussa. Suoramarkkinointialan vuosiliikevaihto on Suomessa ja Venäjällä samaa suuruusluokkaa, eli noin 500 miljoonaa euroa. Kasvuvauhti on itänaapurissa kuitenkin yli 20 prosenttia vuodessa.

Itella-konsernilla on toimintaa yhdessätoista maassa. Tähän asti Itella Logistiikka on ollut ainoa Venäjälle etabloitunut liiketoimintaryhmä. Se avasi Moskovan logistiikkakeskuksensa vuonna 2006 ja osti tänä vuonna Venäjän johtavan varastopalvelutarjoajan National Logistic Companyn.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.