Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Papula-Nevinpat
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Sisu Auto aloitti kuorma-autotoimitukset Irkutsiin
- autot viedään ajamalla 6 500 kilometrin matka

(Compiler News - 30.10.2008) Sisu Auto Trucks toimittaa syksyn aikana kaikkiaan 103 Sisu puutavara- ja maansiirtoautoa Venäjälle. Tilaaja on Venäjän suurin kansainvälinen metsäteolliuusyhtiö Ilim Group. Kauppa on Sisu Auton suurin vientitoimitus Venäjälle ja yksi suurimpia yksittäisiä ulkomaisten puutavara-autoyhdistelmien toimituksia maahan.

Autot tulevat Ust-Ilimskissä Irkutskin alueella toimivan paperi- ja sellutehtaan raakapuun kuljetuksiin ja tehdasta palvelevan infrastruktuurin rakentamiseen. Ilim Group on metsävaroiltaan Euroopan suurin metsäteollisuusyritys ja kolmanneksi suurin sellun valmistaja. Sisu-autojen valintaa kuljetuskalustoksi edelsi kansainvälinen tarjouskilpailu, jossa olivat mukana kaikki merkittävät eurooppalaiset valmistajat.

Autoista 91 on täydellisesti varustettuja Sisu Timber puutavara-autoyhdistelmiä, joissa on kolmiakselinen vetoauto ja neliakselinen perävaunu. Maansiirtoautot ovat kolmiakselista tehdasvarusteltua Sisu Rock 6x4 -mallisarjaa.

Autojen toimitukset ovat jo alkaneet ja ne viedään perille ajamalla. Ensimmäiset maansiirto- ja puutavara-autot ovat jo perillä Ust-Ilimskissä, joka sijaitsee noin 6 500 kilometriä Suomesta itään Irkutskin alueella Siperiassa. Ajoa-aika Karjaalta Ust-Ilimskiin on noin 12 vuorokautta.

Ilim Groupille toimitettavat autot ovat jatkoa Sisu Auton pari vuottra sitten käynnistyneille Venäjän vientitoimituksille. Viime vuoden aikana ja tämän vuoden loppuun mennessä Venäjälle on toimitettu kaikkiaan yli 200 Sisu-kuorma-autoa.Yhtiön suurimpia asiakkaita Venäjällä ovat Ilim Groupin lisäksi Petroskoin lähellä sijaitseva Kontupohjan Paperitehdas, jolla on aktiivisessa ajossa noin 100 Sisu-puutavara-autoa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.