Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Barents Papula-Nevinpat
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itään panostava TietoEnator palkkasi Venäjän ja IVY-maiden strategisen neuvonantajan

(Compiler News -13.10.2008) TietoEnator on nimittänyt Leonid Bliachovin Venäjän ja IVY-maiden neuvonantajakseen. Bliachovilla on kattava kokemus Venäjän it-markkinoista ja yhteistyöstä alan ulkomaisten yritysten kanssa.

TietoEnatorilla on erityisiä kasvutavoitteita Venäjän osalta. Yhtiö tähtää Venäjällä yli 100 milj. euron liikevaihtoon palvelemalla eurooppalaisia avainasiakkaitaan sekä lisäämällä asiakaskuntaansa uusia venäläisiä asiakkaita, jotka toimivat TietoEnatorin osaamisalueilla. Parantaakseen asiakaspalveluaan Venäjällä TietoEnator avaa konesalin Pietariin vuoden 2008 loppuun mennessä ja ottaa käyttöön uuden jatkuvien palvelujen konseptin, joka perustuu yhteistyöhön maailman johtavien teknologiakumppaneiden kanssa.

Strategisena neuvonantajana toimiva Leonid Bliachov on työskennellyt aikaisemmin IBM East Europen, Documentumin, Vignetten, Jukos Groupin Sibintekin sekä Lukoil Technology Servicesin palveluksessa. Kaksi korkeakoulututkintoa suorittanut Bliachov on opiskellut Leningradin yliopistossa sekä Lontoossa ja Münchenissä.

Lähes 30 maassa toimiva TietoEnator harjoittaa liiketoimintaa Venäjän ohella myös kahdessa muussa IVY-maassa, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-