Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Swekolle leipomoalan projektitehtävä Pietariin

(Compiler News - 7.10.2008) Sweco CMU on valittu Fazerin uuden Pietariin rakennettavan leipomon projektijohtajaksi. Yritys vastaa kaikista hankkeessa tarvittavista suunnittelutehtävistä, projektinjohtopalveluista, hankintojen koordinoinnista, paikallisten rakennus- ja muiden lupa-asioiden hoidosta sekä myöhemmin tarvittavista työmaapalveluista.

Leipomo tulee Utkina Zavodin alueelle Pietarissa. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa keväällä 2009 ja tuotanto käynnistää kesällä 2010. Leipomon tuotantokapasiteetiksi suunnitellaan 300 tonnia päivässä ja valmistus käsittää tuore- ja pakastetuotteita. Leipomon investointi on suuruudeltaan noin 100 miljoonaa euroa.

Sweco CMU on kiinteistö- ja rakennusalan projektinjohtoyritys, joka toimii Suomen ohella myös Venäjällä ja Baltiassa. Yritys kuuluu ruotsalaiseen Sweco-konserniin, joka on johtava suunnittelualan asiantuntijayritys Pohjoismaissa. Konsernilla on tällä hetkellä projekteja meneillään 80 maassa. Sen palveluksessa on 5 400 henkilöä, joista Suomessa toimii 1 000 työntekijää.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-

TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.