Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Cursor Oy
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT:n ensimmäiselle logistiikkakeskukselle käyttöönottolupa Gorelovon teollisuuspuistossa Pietarissa

(Compiler News - 11.9.2008) YIT on saanut paikallisviranomaisilta käyttöönottoluvan Girogo-logistikkakeskukselleen, joka sijaitsee Leningradin alueella Gorelovon teollisuuspuistossa Pulkovan kansainvälisen lentokentän ja Pietarin kehätien läheisyydessä.

Logistiikkakeskus siirtyy kuluvan vuoden loppuun mennessä Girogo-yhtiölle, jonka omistaa Evli Property Investin hallinnoima EPI Russia -rahasto. YIT ilmoittaa logistiikkakeskuksen ja samaan transaktioon sisältyneen, Pietarissa Primorskin varrella sijaitsevan toimistotalon kauppahinnaksi yhteensä noin 100 miljoonaa euroa.

ZAO YIT Lentekin rakentama Gorigo-keskus on yksi Luoteis-Venäjän suurimmista ja korkeatasoisimmista logistiikkakomplekseista. Keskuksen maa-alue käsittää 19 hehtaaria. Alueella on kaksi suurta logistiikkarakennusta, joiden kokonaisala on noin 91 000 neliömetriä. Toimistotilaa niissä on noin 5 000 neliötä.

Gorelovon teollisuuspuisto sijaitsee 96 hehtaarin suuruisella maa-alueella. YIT osti alueen syksyllä 2006 ja aloitti viime vuoden alussa nykyaikaisen teollisuuspuiston kehittämisen. YIT:llä on Gorelovossa rakenteilla myös lihavalmistetehdas ja logistiikkakeskus Atrialle.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.