Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines Visma - financial administration HR Express
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Finnair avaa kolmannen Venäjän-reittinsä Jekaterinburgiin

(Compiler News - 25.8.2008) Finnair aloittaa reittilennot Helsingistä Uralin alueen hallintokaupunkiin Jekaterinburgiin. Airbus-A319 -koneilla kolmesti viikossa lennettävä reitti on Moskovan ja Pietarin jälkeen yhtiön kolmas reittilentokohde Venäjällä.

Finnair lentää reittiä yhteistyössä Ural Airlinesin kanssa. Lyhyt, vain runsaan kolmen tunnin lentoaika Helsingistä Jekaterinburgiin sekä Helsinki-Vantaan monet jatkoyhteydet nopeilla vaihtoajoilla tekevät reitistä erittäin kilpailukykyisen sekä Venäjällä, Pohjoismaissa että muualla Euroopassa.

”Jekaterinburg on portti Uralin ja Siperian alueille ja kaupunki vetää tänä päivänä puoleensa kasvavan määrän kansainvälistä yritystoimintaa”, Finnairin Venäjän myyntiyksikön päällikkö Vesa Vilkkula painottaa.

Euroopan ja Aasian rajalla, Trans-Siperian junaradan varrella sijaitseva miljoonan asukkaan Jekaterinburg on Uralin alueen hallintokeskus ja Sverdlovin keskeinen teollisuus-, kulttuuri- ja yliopistokaupunki. Jekaterinburgissa toimii useita suomalaisia ja muita eurooppalaisia yrityksiä. Läheisyydessä sijaitsevat myös miljoonakaupungit Chelyabinsk ja Perm.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.