Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Sponda - Portagate Helsinki
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Nurmisen Niiralan-terminaalin laajennusosa käyttöön syksyllä

(Compiler News - 19.8.2008) Nurminen Logisticsin Niiralan terminaalin laajennusosa on noussut harjakorkeuteen. Laajennus tuo terminaaliin lisätilaa 4 000 neliömetriä, mikä nostaa sen katetun tilan 18 000 neliöön. Lisäksi alueella on ulkovarastoalueita yli 10 hehtaaria.

Lokakuun alussa käyttöön otettavan laajennuksen myötä terminaali saa uudet nykyaikaiset lastaussillat, joiden ansiosta kaikki junanvaunujen tai autojen purkaukset ja lastaukset on mahdollista tehdä sisätiloissa. Nurminen Logisticsilla työskentelee Niiralassa 35 henkilöä tuonti-, vienti-, puunmittaus-, laadutus-, varasto- ja projektitehtävissä.

Niiralan toimipiste kuuluu Nurminen Logisticsin Nurminen Cargo -liiketoimintayksikköön, jonka toiminta-aluetta ovat Suomi ja Itämeren alue sekä Venäjä ja muut IVY-maat. Yksikön tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa rautatiekuljetukset, terminaalipalvelut ja huolinta. Yksikkö tarjoaa asiakkailleen myös projektivientiin liittyviä logistiikkapalveluita.

Nurminen Cargolla on käytössään lähes 1 000 omaa rautatievaunua sekä yhteensä 90 000 neliön terminaaliverkosto. Marraskuussa Vuosaaren satamaan avattava uusi logistiikkakeskus nostaa kaikkien vaiheiden valmistuttua kokonaiskapasiteetin yli 120 000 neliöön.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.