Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo HRX Finland
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautaruukille uusi tuotantolinja Venäjällä ja toimipiste Kazakstaniin

(Compiler News - 1.8.2008) Rautaruukki aloittaa jätteenkäsittelykonttien osavalmistuksen Venäjällä. Kontit valmistetaan yhteistyössä Pohjoismaiden johtavan jätteenkäsittelylaitteiden valmistajan Europress Group Oy:n kanssa. Yhtiöt ovat sopineet pitkäaikaisesta valmistusyhteistyöstä.

Jätepuristinkontit valmistetaan Rautaruukin Moskovan lähellä sijaitsevassa Obninskin tehtaassa. Ensimmäiset Rautaruukin valmistamat kontit toimitetaan Europressille tulevan syksynä.

”Ruukki tarjoaa meille mahdollisuuden keskittyä markkinoiden rakentamiseen ja haltuunottoon Venäjällä. Ruukilla on vahva osaaminen osavalmistuksessa ja materiaaleissa, joten meidän ei tarvitse sitoa tähän aikaa ja resursseja”, Europress Groupin toimitusjohtaja Matti Turunen toteaa.

Rautaruukki on ollut Venäjän teräsrakentamisen markkinoilla vuodesta 2006. Yhtiö rakentaa teräspalvelukeskusta Obninskiin kaupungissa jo toimivan terärakentamisen tuotantolaitoksen yhteyteen. Lisäksi sillä on teräspalvelukeskus Pietarissa sekä myyntitoimistot Moskovassa, Pietarissa ja useissa Venäjän kasvukeskuksissa. Rautaruukilla on Venäjällä kaikkiaan noin 2 100 työntekijää.

Rautaruukki laajentaa toimintojaan myös muualla idässä. Vahvistaakseen asemaansa Keski-Aasiassa yhtiö on avannut uuden myyntitoimisto Kazakstanissa.

”Kazakstanin dynaamiset markkinat ovat kiinnostavat, joten myyntitoimisto parantaa asiakaspalvelua ja lyhentää toimitusaikoja”, Ruukki Constructionin johtaja Saku Sipola sanoo.

Sipolan mukaan Kazakstanin teräsrakenteita tarvitsevat rakennusmarkkinat ovat vahvassa kasvussa ja vastaavat arvoltaan Baltian maiden yhteenlaskettua rakennusmarkkinaa, eli noin kahdeksaa miljardia euroa vuodessa.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.