Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Copterlinelle uusi toimitusjohtaja ja toinen kopteri

(Compiler News - 25.7.2008) Kaj Takolander aloittaa elokuun alussa Copterlinen toimitusjohtajana. Copterlinen nykyinen toimitusjohtaja Jerker Molander jättää tehtävänsä sopimuksen mukaisesti ja jatkaa jatkaa yhtiön hallituksessa.

”Liikenteemme Helsingin ja Tallinnan välillä tihenee jokapäiväiseksi elokuun alusta lähtien, kun saamme käyttöömme toisen italialaisen Agusta Westland -helikopterin”, Takolander kertoo.

Kaj Takolander on 45-vuotias kauppatieteen maisteri. jolla on vankka kokemus liiketoiminnan kehittäjänä. Copterlinelle hän siirtyy Red Bull Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Hän on työskennellyt myös Sinebrychoffilla, Olvilla ja Viking Linella. Myös Viro on Takolanderille tuttu, sillä hän vastasi lähes koko 1990-luvun Sinebrychoffin toiminnasta Virossa ja toimi Sinebrychoff Eesti AS:n hallituksen puheenjohtajana.

Copterline tähtää tällä hetkellä 70 000 matkustajan liikennemäärään vuodessa. Se on Suomen suurin helikoptereiden operointi- ja huoltotoimintaa harjoittava yritys ja yksi alan suurimpia koko Euroopassa. Yhtiön palveluksessa on noin 70 ilmailualan ammattilaista.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.