Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

SaRus Consulting Ragion of Finland Hellevig Klein Usov
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

John Deere toimittaa yli sata konetta metsäjätti Ilimille Venäjällä

(Compiler News - 7.7.2008) John Deere Forestry sekä Venäjällä toimiva metsäjätti Ilim Group ovat sopineet suuresta metsäkonetilauksesta. John Deere Forestry toimittaa Ilimille vielä tämän vuoden aikana yhteensä 113 metsäkonetta, jotka viedään tilaajan Siperiassa ja Koryazhaman alueella sijaitseviin työkohteisiin.

Ilimin tilaus käsittää sekä tavaralajimenetelmän että kokopuumenetelmän koneita. Tavaralajimenetelmän koneet valmistetaan Deeren Joensuun tehtaalla ja kokopuumenetelmän koneet Davenportin tehtaalla Yhdysvalloissa.

Viime tammikuussa John Deere Forestry kertoi sopineensa merkittävästä metsäkoneiden lisätoimituksesta venäläisen Investlespromin kohteisiin Arkangeliin, Segezhaan ja Vologdaan. Nämä heti alkuvuodesta tulleet tilaukset nostivat John Deere Forestryn Venäjältä saamien tilausten kokonaissumman yli 100 miljoonaan dollarin.

John Deere om maailman johtava metsä- ja maatalouskoneiden valmistaja sekä myös suuri maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Suomessa metsäkoneita valmistavan ja myyvän John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere. Siellä sijaitsevat Euroopan ja Venäjän alueen markkinointi, hallinto ja tuotekehitys.

John Deere Forestryn yhdistetty liikevaihto vuonna 2006 oli 336 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä yhtiön Suomen toiminnoissa työskentelee noin 700 henkilöä ja lisäksi muualla Euroopassa sekä Venäjällä toimii noin 150 työntekijää.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.